



## 2 DAYS OF THUNDER

Race 1 - Saturday 29th June 9:40 am to 10:40 am 1 Hour Race

Race 2 - Sunday 30th June 8:50 am to 9:20 am 30 Min Race Race 3 - Sunday 30th June 12:10 pm to 12:40 pm 30 Min Race















https://www.qldproductioncars.com.au/



Day	Date	<u>Session</u>	<u>Start Time</u>	<u>Finish Time</u>	Session Length
Friday	28 <sup>th</sup> June 2024	Patrice 1	8:30	8:45	15 Mins
		Patrice 2	11:35	11:50	15 Mins
		Qualifying	14:40	14:55	15 Mins

Day	Date	<u>Session</u>	Start Time	<u>Finish Time</u>	Session Length
Saturday	29th June 2024	Race 1	9:40	10:40	1 hour

Day	Date	<u>Session</u>	<u>Start Time</u>	<u>Finish Time</u>	Session Length
Sunday	30th June 2024	Race 2	8:50	9:20	30 Mins
		Race 3	12:10	12:40	30 Mins